Restiden för tåget till Göteborg förlängs

Under en period kommer restiden för tågen mellan Vänersborg och Göteborg att förlängas på grund av banarbeten.

ANNONS
|

I måndags skiftade Västtrafik tidtabeller efter sommartrafiken och i samband med genomfördes även flera justeringar i trafiken. I TTELA:s område blir det inga större förändringar utan det handlar enbart om ändringar i tidtabeller.

Under en period påverkas dock resenärer som åker tåg på sträckan Vänersborg–Göteborg, något som den uppmärksamme resenären kanske lade märke till redan under måndagen.

På grund av plattformsarbeten på Göteborg central kommer restiden att förlängas med cirka fem minuter, från 38 minuter till 43, från klockan 04 den 19 augusti till den 16 september klockan 04.

Plattformsarbetet påverkar även andra tåg , bland annat Alependeln, där vissa tåg stannar i Gamlestaden och resenärerna istället hänvisas till spårvagnarna, och tåget från Säffle till Göteborg.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS