Rykte om coronasmitta stämmer inte

Att personer är smittade med coronaviruset på skolor i vårt område stämmer inte. Nu meddelar Kunskapsförbundet att det är ett rykte som uppstått.

ANNONS
|

Det är Kunskapsförbundet Väst som skriver på sin hemsida om ett rykte som ska ha uppstått.

Det ska handla om att det förekommit ryktesspridning om att smittan funnits inom verksamheter inom Kunskapsförbundet. Men det stämmer alltså inte, enligt kommunalförbundet som bland annat driver gymnasieskolor som Magnus Åbergsgymnasiet i Trollhättan och Birger Sjöberg i Vänersborg.

På hemsidan skriver man också att om det skulle finnas någon elev som bär på viruset så kommer Smittskydd Västra Götaland att kontakta elevhälsan. Och detta kommer man i så fall att informera om.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS