Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Så gör du för att skänka en julklapp

Alla har inte råd att fira jul. Därför har TTELA startat en julklappsinsamling tillsammans med Röda korset i Trollhättan och Vänersborg. Den här veckan, tisdag och onsdag i Vänersborg, och torsdag och fredag i Trollhättan, kan du lämna dina paket utanför våra redaktioner. Läs vilka tider som gäller nedan. Välkomna!

Under vecka 50 anordnar TTELA drive-through utanför redaktionerna i Trollhättan och Vänersborg där man kan lämna in sina julklappar.

LÄS MER: Vill se en god jul – för alla

Självklart gör vi dessa aktiviteter på ett pandemisäkert sätt där vi noga följer myndigheterna riktlinjer i form av bland annat avstånd och handsprit för att undvika smittspridning.

Julklapparna lämnas sedan över till Röda korset som ger dem till behövande familjer i vårt område.

LÄS MER: Bidra med julklappar och hjälp oss göra julskillnad här!

Vill du hjälpa till?

Gör så här:

• Välj de julklappar som du vill bidra med – återanvända eller nya. Det är viktigt att de är hela och rena och ska passa barn mellan 0 och 16 år.

• Slå in dina julgåvor och skriv på baksidan kort vad paketet innehåller samt vilken åldersgrupp som passar bäst.

• Lämna in julklapparna på insamlingen utanför TTELA på Hamngatan 3 i Vänersborg 8 och 9 december eller Drottninggatan 7 i Trollhättan 10 och 11 december – alla dagarna klockan 11.00-14.00! Vill du istället komma på eftermiddagen står vi i Vänersborg 9 december 16.00-18.00, och i Trollhättan 10 december 16.00-18.00.

• Ta gärna en bild på dig, barnen, familjen och paketen, dela den i sociala medier och tagga med #görajulskillnadhär. Vi kommer kontinuerligt lyfta upp dessa bilder på ttela.se och i papperstidningen.

Hjälp oss #görajulskillnadhär och hjälpa de som behöver det mest!