Sommarvovven 2021 ska snart utses – här är sjätte delen

Sommarvovven 2021 börjar närma sig sitt slut och här kommer den sjätte och sista delen av tävlingen för i år. Ta del av bilderna på dessa sötnosar – och missa inte chansen att skicka in en bild på din egna fyrbente vän.

ANNONS
|

Succétävlingen är tillbaka – TTELA söker Sommarvovven 2021. Bilderna på de gulliga djuren strömmar in, men vi är långt ifrån trötta på hundbilder – vi vill ha in fler!

Skicka in en bild på din vovve redan idag. Mejla din bästa hundbild till lasarbild@ttela.se eller eller ladda upp dem i kommentarerna på inlägget på TTELA:s Facebooksida, som du hittar här. Skriv också en rad om bilden, så vi vet vad vovven heter. Ett urval av bilderna kommer under sommaren att publiceras löpande på ttela.se och i papperstidningen.

I slutet av sommaren kommer TTELA:s hundgalna jury att utse 20 finalister. Sedan får ni läsare rösta fram Sommarvovven 2021!

ANNONS

Vov!

LÄS MER:Succén Sommarvovven 2021 fortsätter – här är del fem

LÄS MER:TTELA söker Sommarvovven 2021 – del fyra

LÄS MER:TTELA söker Sommarvovven 2021 – del tre

LÄS MER:Sökes: Sommarvovven 2021 – Del två

LÄS MER:TTELA söker Sommarvovven 2021

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS