Stökig natt för polisen – flera fall av misshandel

Flera fall av misshandel har rapporterats av polisen under natten. Fylla och relationsbråk har dominerat lönehelgen.

ANNONS
|

En man har omhändertagits misstänkt för misshandel efter att ha slagit och skallat en person på Kungsgatan i Vänersborg. Det var vid kalv tre-tiden som bråket utbröt och polis tillkallades.

– Den här personen omhändertogs och kommer höras under dagen, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

Bara några minuter senare ringer en person till polisen och berättar ett han fått ett slag i ansiktet och att hans cykel ska ha stulits. Var de misstänkta personerna tagit vägen kan mannen inte svara på men en anmälan om misshandel görs på platsen.

I Strömstad ringer en krogvakt om tumult på en intilliggande restaurang. Verksamheten är stängd enligt vakten och när polisen kommer fram grips en man i 40-årsåldern.

ANNONS

– Han misstänks för tre fall av misshandel och ett olaga hot, säger Christer Fuxborg.

Vad som föranledde händelsen är i nuläget oklart och de inblandade kommer att höras under dagen.

Även i Lilla Edet grips en man misstänkt för misshandel efter att ha slagit sin flickvän i ansiktet. Polis larmades strax efter klockan 03 då mannen ska ha gått bärsärk i en lägenhet och kastat möbler omkring sig.

– Det har varit mycket fylla och bråk under helgen men inga allvarligare händelser. Det brukar se ut så här under lönehelgen, tyvärr, säger Christer Fuxborg.

ANNONS