Storbråk med tillhyggen i Dalsland

Stort tumult med utbröt i Bengtsfors sent på lördagen. Knivar och järnrör ska ha använts och flera anmälningar om misshandel har skrivits.

ANNONS

Det var klockan 21.25 på lördagskvällen som storbråket ägde rum, på Storgatan i Bengtsfors. Ett 30-tal personer rök ihop i två grupperingar, enligt polisen.

I bråket ska stålrör och knivar ha synts till, men ingen ska ha skadats allvarligt eller behövt uppsöka vård.

– Det verkar inte varit någon som fått några större skador, möjligtvis att någon plåstrat om sig själv eller så men vi har ingen uppgift om att någon tagits med i ambulans, säger Peter Adlersson, presstalesperson polisregion Väst.

Polisen kom till platsen efter att bråket mer eller mindre var avklarat, berättar Adlersson, men sju anmälningar har skrivits. En gäller grov misshandel, fyra gäller misshandel och två gäller skadegörelse på bilar.

ANNONS

Det kan också bli fler misshandelsanmälningar. Ingen har ännu gripits i ärendet.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS