Tandläkare tvingas ransonera handsprit

Enligt uppgifter till Bohusläningen måste tandläkare inom folktandvården i Västra Götaland ransonera material. Källan uppger även att de inte längre använder munskydd och handsprit och ytdesinfektion måste ransoneras ut. Trots det fortsätter den planerade folktandvården. Folktandvården känner inte igen sig i den bilden. – Vi dementerar dessa uppgifter. Precis som tidigare använder vi munskydd, handsprit och ytdesinfektion i vår verksamhet, säger tandvårdschef Andres Ljungné.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.