Torp utrymdes efter brand i café

Räddningstjänsten larmades till Torp Köpcentrum under torsdagskvällen efter att en brand startat i ett café. Torp utrymdes på kunder och butiker stängde tillfälligt ner.

ANNONS
|

SOS larmades strax innan klockan 18.00 om ett brandlarm på Torp Köpcentrum.

Enligt ett vittne på platsen som Bohusläningen pratat med så fick kunderna utrymmas och butikerna stänga.

– Brandbilen åkte upp på taket ovanför Coop. Vi har alla utrymts här, butikerna har stängt och larmet går för fullt. Det luktar rök här utanför, säger personen till Bohusläningen.

Enligt SOS Alarm har två olika larm inkommit i samband med utrymningen av Torp köpcentrum.

Enligt räddningstjänsten gällde det första larmet en brand i ett café.

– Det är lite oklart ännu exakt vad det är på caféet som brunnit men elden var släckt när vi kom fram till platsen. Vi har bland annat hjälpt till med att vädra ut rök ur lokalerna, säger Simon Willner, inre befäl på räddningstjänsten.

ANNONS

Brandmännen var strax innan klockan 19.00 fortfarande kvar på platsen och försökte reda ut varför det andra larmet utlösts.

Misstanken är att någon tryckt på brandlarmet i samband med det första larmet och att det inte ska röra sig två bränder.

Inga personskador har rapporterats i samband med branden i caféet och kunderna har släppts in i köpcentrumet igen.

Enligt polis finns ingen misstanke om brott.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS