Trafikproblem efter bilolycka i Surte

Två bilar har varit inblandade i en trafikolycka i höjd med Surte. E45 är öppen för trafik men på- och avfarten vid Surte är fortfarande avstängd. En person har förts med ambulans till sjukhus.

ANNONS
|

SOS fick larmet om trafikolyckan strax före halv tio på lördagsmorgonen. Exakt hur kollisionen har inträffat är inte helt klarlagt.

– Två bilar har kört ihop där, och vi har skickat ut bilar från stationerna i Kungälv och Surte, säger Björn Van Der Kaay, larm- och ledningsoperatör på Räddningstjänsten.

Räddningstjänst var på plats med fyra enheter.

Den ambulans som larmades till olyckan har nu lämnat platsen i riktning mot sjukhuset.

– Det är en person som är införd, säger Gunilla Jensen på SOS Alarm.

Enligt ett vittne på plats ska stoppet ha lett till en längre bilkö som sträckte sig bortåt Angeredsbron.

ANNONS

Vid kvart över tio kunde olycksplatsen åter öppnas upp för trafik, och det ska nu vara full framkomlighet på sträckan. Både på- och avfarten till E45 var dock helt avstängda därefter, men öppnades upp framåt elvatiden.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS