Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

TTELA Superlokalt - så här gör du!

Vad händer i just dina kvarter? Vår nya tjänst TTELA Superlokalt ger dig bättre koll. Här förklarar vi i frågor och svar hur du använder den.

Vad ska jag ha den till?

Bevakningstjänsten TTELA Superlokalt håller dig informerad om vad som händer i närheten av där du bor, nära sommarstugan eller andra platser som berör dig lite extra. Vi scannar av utvalda källor på Internet och samlar in informationen.

Läs även: Friska tankar om ny superlokal bevakning

Vad kommer jag att få?

Genom att lägga till bevakningar på områden som berör dig, till exempel 250 meter från hemmet, så kan du få en sammanställning vad som hänt i det området, antingen varje dag eller per vecka.

Hur kommer jag att få det?

Du använder bevakningstjänsten genom att gå in på http://ttela.se/superlokalt. När du ställt in bevakningar får du notiser så fort det hänt något på notisikonen längst upp till höger i toppmenyn på ttela.se.

Kostar tjänsten något?

Bevakningstjänsten ingår i alla våra Plus-abonnemang. Prenumerar du på TTELA, men inte har aktiverat ditt Plus-abonnemang än behöver du ditt kundnummer för skapa ett konto. Detta kan du få från kundtjänst som nås på 010-471 54 90.

Hur gör jag?

Du går in på http://ttela.se/superlokalt. Vill du skapa en bevakning på ett område klickar du längst ner på "Lägg till bevakning".

Vilken typ av nyheter och information kommer jag att få?

Bevakningstjänsten samlar in information från en mängd webbplatser och sammanställer, bland annat polisen, SOS Alarm, Trafikverket, kommuners webbplatser med mera. Även tidningsartiklar analyseras och positioneras på kartan.