Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

TTELA vill hylla vardagshjältar

Vi på TTELA vet att det kryllar av människor som gör goda gärningar i vardagen åt andra människor. Det vill vi hylla! Nu har du möjlighet att uppmärksamma en person som gjort en god gärning – genom att nominera din vardagshjälte.

Vill du hylla grannen som handlar eller lagar mat till din mamma, eller sonen som tvättar din bil? Bästa vännen som ställer upp i ur och skur? Eller är det din chef som leder företaget genom en svår omställning och räddar ditt jobb? Kanske är det din lärare som snabbt ställer om och undervisar på distans när du eller ditt barn inte kan gå till skolan. Eller känner du någon som var först på plats vid en olycka och som till och med räddade liv?

Även den lilla gärningen gör del i det stora.

– Även den lilla gärningen gör del i det stora, och det vill vi hylla! Efter det året vi alla haft finns ett stort behov av positivitet och uppskattning, och TTELA:s vardagshjältar är perfekt för det ändamålet, säger Johannes Nilsson, nyhetschef på TTELA.

Nu finns chansen att nominera precis vem du vill – liten som stor – till att bli TTELA:s vardagshjälte. Kravet är att personen är bosatt i Trollhättan, Vänersborg, Lilla Edet eller Mellerud.

Nominera din vardagshjälte!

Hur går det till? Fyll i formuläret här under och fyll i alla uppgifter för att nominera din vardagshjälte.

Alla har påverkats av pandemin på något sätt.

TTELA:s jury, bestående av Johannes Nilsson, Lovisa Meijer, Stefan Bennhage och Eva Alverbratt kommer sedan välja ut ett antal vardagshjältar som vi sedan kontinuerligt under året presenterar i TTELA:s kanaler.

– Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att uppmärksamma någon i dess närhet som gjort en god gärning. Alla har påverkats av pandemin på något sätt, och jag tror att många omedvetet tänker en extra gång på hur vi behandlar varandra nu. Det måste vi hylla, säger Eva Alverbratt, jurymedlem och reporter på TTELA.

I november kommer de utvalda vardagshjältarna sammanställas, och ni läsare får möjligheten att rösta på årets vardagshjälte. Den vardagshjälte som vinner läsarnas röster presenteras och uppmärksammas under en speciell kväll som TTELA planerar för senare i höst.