Två gripna för mordförsök i Bengtsfors

En pojke och två unga män har blivit knivskadade i Bengtsfors. En av de skadade fick föras med ambulanshelikopter till sjukhus. Två män i 20-årsåldern är nu gripna misstänkta för försök till mord.

ANNONS
|

Händelsen ska ha inträffat strax innan 19 i Billingsfors i Bengtsfors kommun. Tre personer ska enligt polisen ha blivit knivskurna och händelsen ska troligtvis ha inträffat i en bostad. Enligt polisen är de skadade en pojke i 15-åldern och två unga män i 20-årsåldern.

– Vi vet inte än varför detta har hänt. Vi har hört vittnen i området och har spärrat av platsen för en teknisk undersökning nu, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen i region Väst.

En av de skadade ska efter händelsen vårdats på jourvårdcentral i Bäckefors och den 15-årige pojken fick föras med ambulanshelikopter till NÄL.

ANNONS

– Läget för patienten är allvarligt men stabilt och personen ligger kvar för vård, säger Johan Ermelin, tjänsteman i beredskap vid NÄL.

Vid 20-tiden kunde polisen gripa två misstänkta på en adress i Billingsfors.

– Det är två män som har gripits misstänkta för försök till mord, säger Stefan Gustafsson.

Vid midnatt berättar polisen att de båda gripna männen är i 20-årsåldern.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS