Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Vardags-hjältar

"Även den lilla gärningen gör del i det stora" – Nu vill TTELA hylla din hjälte i vardagen. Ta chansen att nominera någon du tycker förtjänar att bli utsedd till vardagshjälte.
×

TTELA:s sjunde vardagshjälte: Cecilia Hultgren

En vän som ställer upp i ur och skur, och är det där alldeles, alldeles extra. Det är vad årets första vardagshjälte Cecilia Hultgren är för sin väninna Marianne Ramm. Se när Cecilia överraskas i videon bredvid, och genom att klicka på länken under kan du läsa intervjun med Cecilia.
Läs mer här: ”Cecilia är årets första vardagshjälte”

 

TTELA:s sjätte vardagshjälte: Lars Bjurbäck

Alla kvällar i veckan kan man hitta honom på Slätthult eller Almagärdets IP – om det inte är match såklart. Tränaren Lars Bjurbäck lägger ner nära all sin tid på pojkarna i Skoftebyn IF P2007, året runt, i alla väder. Se när Lars överraskas i videon här bredvid, och genom att klicka på länken under kan du läsa intervjun med Lars.
Läs mer här: ”Är som en extrapappa”

 

TTELA:s femte vardagshjälte: Bengt Larsson

Han är ett känt ansikte för de flesta Lilla Edetbor och patrullerar ofta runt stans gator tillsammans med brorsan Tomas och hunden Nussä – alltid med tid över för att prata med de människor han möter. Läs om TTELA:s femte vardagshjälte, Bengt Larsson, genom att klicka på länken här under.
Läs mer här: Trygghetsvandraren Bengt är nästa vardagshjälte

 

Fjärde vardagshjälten: Sofia Karlsson

När hennes farbror tvingades ligga nedsövd på grund av covid-19 agerade Sofia Karlsson stöttepelare och lotsade familjen genom mörkret. Under ett liveevent som TTELA höll i på Drottningtorget i Trollhättan blev hon utsedd till vardagshjälte i juni. Läs mer om Sofia genom länken här under.
Läs mer här: "Hon är en riktig klippa"

 

Tredje vardagshjälten: Tommy Lagher

Han brinner för att hjälpa människor med funktionsnedsättningar, han utstrålar trygghet och han tar tag i saker. Under ett liveevent i Vänersborg prisades Tommy Lagher som månadens andra vardagshjälte. Läs mer om Tommy genom länken här under.
Läs mer här: "Han vill aldrig framhäva sig själv"

 

Den andra vardagshjälten: Khalil Braika

En god kollega kan vara värd allt – det blev tydligt när TTELA:s team iklädde sig sitt bästa överraskningshumör och utsåg vardagshjälte nummer två. Läs mer om Khalil genom länken här under.
Läs mer här: Khalil blev utsedd till ny vardagshjälte

 

Första vardagshjälten: Malin Alexandersson

Att finnas där när någon i ens närhet har det svårt är givet för de flesta. Men hur orkar man det när man själv går igenom det värsta? För Malin Alexandersson har det varit en självklarhet. Det blev fullt med både tårar och glädje när TTELA överraskade den första vardagshjälten. Läs mer om Malin genom länken här under.
Läs mer här: Malin är TTELA:s första vardagshjälte

 

Dags för TTELA att hylla din vardagshjälte!

Vi på TTELA vet att det kryllar av människor som gör goda gärningar i vardagen åt andra människor. Det vill vi hylla! Nu har du möjlighet att uppmärksamma en person som gjort en god gärning – genom att nominera din vardagshjälte. Länken till nomineringsformuläret hittar du i länken här under.
Läs mer här: Nominera din vardagshjälte här!

 

AV: TTELA