Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Vardags-hjältar

"Även den lilla gärningen gör del i det stora" – Nu vill TTELA hylla din hjälte i vardagen. Ta chansen att nominera någon du tycker förtjänar att bli utsedd till vardagshjälte.
×

Fjärde vardagshjälten: Sofia Karlsson

När hennes farbror tvingades ligga nedsövd på grund av covid-19 agerade Sofia Karlsson stöttepelare och lotsade familjen genom mörkret. Under ett liveevent som TTELA höll i på Drottningtorget i Trollhättan blev hon utsedd till vardagshjälte i juni. Läs mer om Sofia genom länken här under.
Läs mer här: "Hon är en riktig klippa"

 

Tredje vardagshjälten: Tommy Lagher

Han brinner för att hjälpa människor med funktionsnedsättningar, han utstrålar trygghet och han tar tag i saker. Under ett liveevent i Vänersborg prisades Tommy Lagher som månadens andra vardagshjälte. Läs mer om Tommy genom länken här under.
Läs mer här: "Han vill aldrig framhäva sig själv"

 

Den andra vardagshjälten: Khalil Braika

En god kollega kan vara värd allt – det blev tydligt när TTELA:s team iklädde sig sitt bästa överraskningshumör och utsåg vardagshjälte nummer två. Läs mer om Khalil genom länken här under.
Läs mer här: Khalil blev utsedd till ny vardagshjälte

 

Första vardagshjälten: Malin Alexandersson

Att finnas där när någon i ens närhet har det svårt är givet för de flesta. Men hur orkar man det när man själv går igenom det värsta? För Malin Alexandersson har det varit en självklarhet. Det blev fullt med både tårar och glädje när TTELA överraskade den första vardagshjälten. Läs mer om Malin genom länken här under.
Läs mer här: Malin är TTELA:s första vardagshjälte

 

Dags för TTELA att hylla din vardagshjälte!

Vi på TTELA vet att det kryllar av människor som gör goda gärningar i vardagen åt andra människor. Det vill vi hylla! Nu har du möjlighet att uppmärksamma en person som gjort en god gärning – genom att nominera din vardagshjälte. Länken till nomineringsformuläret hittar du i länken här under.
Läs mer här: Nominera din vardagshjälte här!

 

AV: TTELA