Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

1/100

Vem blir Årets lussekatt 2020?

I somras var hundarna i rampljuset på ttela.se. Nu är det katternas tur. Det är dags att dra igång tävlingen Årets lussekatt 2020.

Det lackar mot lucia och mot jul. Nu är det dags för katterna att kliva in på tidningssidorna och på ttela.se – nu kan din pälskling vara med och tävla i Årets lussekatt 2020.

Vi vill ha in bild på just din misse! Skicka in en bild på din pälskling, antingen via mejl till [email protected] eller ladda upp en bild i kommentarerna under inlägget på TTELA:s Facebook – det hittar du här. Skicka EN bild och motivera varför just ditt husdjur ska bli Årets lussekatt 2020?

Bilderna på missarna kommer att publiceras kontinuerligt på ttela.se och även i papperstidningen.

Kattokig jury utser finalister

Du kan skicka in din bild fram till och med söndag 6 december. Sedan kommer TTELA:s jury bestående av ett gäng kattmänniskor att utse tio finalister som ni läsare får rösta på.

Vinnaren av Årets lussekatt 2020 presenteras sedan på självaste luciadagen den 13 december. Kattens ägare får, förutom äran, ta emot ett hemligt pris.

LÄS MER: Vem blir Sommarvovven 2020?

Vi vill frossa i katter så skicka in din bild redan idag. I väntan på att ni överöser oss med bilder så får ni kika på redaktionens katter, som är utom tävlan, i bildspelet ovan.

Mjau!

LÄS MER: Vem blir Årets lussekatt 2018?

LÄS MER: Här är finalisterna till Årets Lussekatt