Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Nu är det dags att nominera din pälskling till Årets lussekatt 2021. Bild: Janerik Henriksson/TT
Nu är det dags att nominera din pälskling till Årets lussekatt 2021. Bild: Janerik Henriksson/TT

Vem blir Årets lussekatt 2021?

Äntligen är det dags att baka fram årets lussekatt igen! Tidigare år har varit succéer och det hoppas vi på i år också. Årets lussekatt 2021 vinner ett hemligt pris, så sätt igång att skicka in bilder på din favoritkisse.

I somras tog Sommarvovven över ttela.se och vad passar då bättre när hösten har lagt sig, lucia och jul närmar sig med stormsteg, än att katterna får dominera?

Nu kan du nominera din pälskling för att tävla i Årets lussekatt.

För att vara med och tävla vill vi ha in bild på just din misse! Skicka in den antingen via mejl till [email protected] eller ladda upp en bild i kommentarerna under inlägget på TTELA:s Facebook sida – den hittar du här . Skicka EN bild och glöm inte att skriva en motivering om varför just ditt husdjur ska bli Årets lussekatt 2021,

Nomineringarna publiceras kontinuerligt på ttela.se

LÄS MER: Katt med integritet blev Årets Lussekatt 2020

Jury med klös

Du kan skicka in din bild fram till och med söndag 5 december. Efter det sätter TTELA:s kattokiga jury klorna i klösbrädan och tar fram finalisterna som ni läsare sen får rösta fram.

Vinnaren av Årets lussekatt 2021 presenteras sedan på självaste luciadagen den 13 december. Kattens ägare får, förutom äran, ta emot ett hemligt pris.

Mjau, mjau!