Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Reportrarna Annie Granzell och Lovisa Meijer fokuserar just nu på att bevaka händelser och nyheter om coronaviruset med dess konsekvenser.  Bild: Stefan Bennhage
Reportrarna Annie Granzell och Lovisa Meijer fokuserar just nu på att bevaka händelser och nyheter om coronaviruset med dess konsekvenser. Bild: Stefan Bennhage

Vi bevakar hur ni drabbas av corona

Coronaviruset berör oss alla på ett eller annat sätt och som ni säkert märkt består mycket av medias rapportering just nu om corona – och vi vill skriva mer!

I dagarna har ni i TTELA kunnat läsa om IVA-sjuksköterskan Linn som berättade om det hårda arbete de utför på intensivvårdsavdelningen på Näl men också vårdanställda Gustavs larm från äldrevården i Vänersborg. Vi vill berätta fler historier. TTELA tycker att vikten av bra och korrekt rapportering är viktigt under en tid då mycket annat är osäkert. Därför kommer vårt arbete den kommande tiden fokusera på virusets konsekvenser.

Hur har du påverkats? Är du sjuk? Är nära och kära sjuka? Har du upplevt eller sett felaktigheter? Hur har du upplevt sjukvården, kontakten med kommunen, har du någon anhörig på ett äldreboende? Tveka inte, vi vill att ni hör av er till oss.

Annie Granzell, [email protected], 0521-575909

Lovisa Meijer, [email protected], 073-3037053

LÄS MER: Personal gråter och patienter kämpar för sina liv

LÄS MER: Bekräftat: Fler smittade inom äldreomsorgen

LÄS MER: Kommuner vill inte uttala sig om coronaspridningen

LÄS MER: "När folk dör bör ansvariga ställa sig frågan om skyddet är tillräckligt"