Wilma Anderssons mamma, Linda, medverkar i kvällens program av Efterlyst.
Wilma Anderssons mamma, Linda, medverkar i kvällens program av Efterlyst. Bild: Efterlyst/TV3

Wilmas mamma i kvällens program av "Efterlyst"

Linda Andersson, mamma till misstänkt mördade Wilma 17 år, är med i kvällens program av Efterlyst på TV3. Hennes förhoppning är att vittnen ska träda fram som kan hjälpa till i fallet.
– Nu vädjar jag verkligen om ni vet någonting, så hör av er, säger Linda Andersson.

ANNONS
|

Polisen har avslutat sökarbetet efter misstänkt mördade Wilma Andersson, 17 år, som har varit saknad sedan mitten på november 2019.

”Smärtan går inte att beskriva”

Ikväll klockan 20.00 medverkar Wilmas mamma, Linda Andersson i programmet Efterlyst på Tv3 och Viafree.

I programmet berättar hon för första gången med egna ord om sin försvunna dotter.

– Jag kände med en gång att det här är inte likt Wilma för att hon hade svarat i telefonen eller ringt upp, säger Linda Andersson.

Efter drygt två veckors intensivt sökande efter sin försvunna 17-åriga dotter Wilma, fick Linda beskedet från polisen. Man hade hittat en kroppsdel som tillhörde Wilma och man var säker på att hon inte längre var vid liv.

ANNONS

– Jag har ganska många minnesluckor där. Jag vet att jag föll ihop och det gjorde så ont, den smärtan går inte att beskriva, säger hon och fortsätter:

– Det gjorde jätteont i kroppen. Det kändes som att nu lägger kroppen av. Nu liksom, det är slut. Man har letat och hållit sig uppe på någon slags överenergi och kroppen lade bara av.

LÄS MER:Fallet Wilma Andersson: Detta har hänt

Vill att vittnen träder fram

Resten av Wilmas kropp har fortfarande inte hittats och ovissheten om vad som har hänt henne plågar familjen.

– ...Man vill ju bara hitta Wilma, det känns så konstigt att inte kunna begrava hela, liksom hela Wilma, att någonstans därute finns hon.

Nu hoppas Linda att vittnen ska träda fram och hjälpa polisen i utredningen att hitta hennes försvunna dotter.

– Min största önskan är bara att är det någon som vet någonting att kunna hjälpa oss på något sätt att gå vidare så hör av er. Det är helt omänskligt att vi ska behöva gå igenom allt detta, säger hon.

Tidningen har fått godkännande av Linda Andersson att ta del av programmets intervju.

LÄS MER:Wilma-fallet: Misstänkte mördaren fortsatt häktad

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS