Stort narkotikatillslag i Västsverige

Flera hundra kilo av olika narkotikapreparat har beslagtagits i en stor insats på olika platser i Västsverige, uppger Aftonbladet.
Nio personer har gripits i samband med tillslagen.

ANNONS
|

Totalt har nio personer gripits på olika platser i Sverige kopplat till det stora narkotikatillslaget, bekräftar polisen för GP.

– Efter en tids spaning har vi gripit nio personer misstänkta för synnerligen grovt narkotikabrott. Det finns i ärendet kopplingar till kriminella nätverk, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson i region Väst.

Uppgifter: Flera hundra kilo narkotika

Exakt var, när och hur gripandena skedde kan polisen inte gå ut med i nuläget, men de har skett på olika platser i landet. I Västsverige har polisen i Fyrbodal arbetat med ärendet.

Tillslagen har skett på flera platser i Västsverige samt på en plats i Bergslagen, enligt Aftonbladet, som uppger att flera hundra kilo narkotika har tagits i beslag.

ANNONS

Misstanke om synnerligen grovt brott

Samtliga nio gripna personer misstänks för synnerligen grovt narkotikabrott.

Finns det några andra brottsrubriceringar just nu?

– Inte mig veterligen. Men i den pågående utredningen jobbar man så klart kring det hela, säger Fredrik Svedemyr.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS