En äldre man har förts till sjukhus efter att ha blivit påkörd av en buss i Stockholm. Arkivbild.
En äldre man har förts till sjukhus efter att ha blivit påkörd av en buss i Stockholm. Arkivbild. Bild: Stina Stjernkvist/TT

Äldre man svårt skadad i bussolycka

ANNONS

En man i 75-årsåldern har skadats svårt efter att ha blivit påkörd av en buss vid Gullmarsplan i Stockholm, meddelar polisen. Mannen har förts i ambulans till sjukhus.

Olyckan inträffade strax före klockan tre på lördagseftermiddagen. Polisen kommer, om det är möjligt, prata med den påkörde mannen på sjukhuset. Vittnesuppgifter har samlats in från platsen.

De exakta omständigheterna är oklara och det finns ingen misstanke om brott.

– Vi behöver samla in information från alla inblandade parter, innan vi vet om någon har brustit, säger polisens presstalesperson Towe Hägg.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS