En mordmisstänkt man i 70-årsåldern begärs häktad. Arkivbild.
En mordmisstänkt man i 70-årsåldern begärs häktad. Arkivbild. Bild: Tim Aro/TT

Äldre man begärs häktad efter Växjömord

ANNONS

En man i 70-årsåldern begärs häktad som misstänkt för att ha mördat en jämnårig man i Växjö.

Polisen fick larm om skottlossning i stadsdelen Teleborg vid 18-tiden i tisdags. Vittnen hörde flera skott och på platsen hittades den ihjälskjutne mannen. Skjutningen skedde i anslutning till den mördades hem. Den nu misstänkte mannen blev först efterlyst och anhållen i sin frånvaro, men greps under odramatiska förhållanden i onsdags.

Polis och åklagare har hittills inte velat berätta vilket motiv som misstänks ligga bakom brottet. Häktningsförhandlingen hålls lördag förmiddag.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS