En tonårspojke försov sig efter att ha spelat för mycket datorspel, då tog hans pappa skärmen till trädgården och sköt sönder den med ett hagelgevär. Arkivbild.
En tonårspojke försov sig efter att ha spelat för mycket datorspel, då tog hans pappa skärmen till trädgården och sköt sönder den med ett hagelgevär. Arkivbild. Bild: Björn Larsson Rosvall/TT

Arg pappa sköt sönder sonens datorskärm

ANNONS

När datorspels påverkan på aggressivt beteende har debatterats har det kanske främst handlat om personen som spelar.

Men en pappa i en mindre ort i Västergötland blev under torsdagen så arg på sitt tonårsbarn – som uppges ha spelat så mycket att han försov sig till skolan – att pappan helt enkelt tog sonens skärm med till trädgården och sköt sönder den med hagelgevär.

Polis kallades till platsen för att kontrollera mannens vapenlicens, och enligt polisen hemsida var dessa i sin ordning.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS