Bilen som misstänktes för att vara inblandad i en smitningsolycka i Söderhamns kommun är avskriven från utredningen. Arkivbild.
Bilen som misstänktes för att vara inblandad i en smitningsolycka i Söderhamns kommun är avskriven från utredningen. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Beslagtagen bil släppt från misstankar

ANNONS

Bilen som beslagtogs misstänkt för att ha varit inblandad i smitningsolyckan i Sandarne, Söderhamns kommun förra veckan är nu avskriven från utredningen, skriver Hela Hälsingland.

Vid 23-tiden på tisdagen förra veckan hittades en pojke i mellersta tonåren medvetslös i ett dike längst med Kustvägen i Sandarne.

På platsen hittades fordonsdelar och polisen misstänker att det rör sig om en smitningsolycka. Dagen efter anträffade polisen en bil med skador som man trodde kunde kopplas till olyckan.

På torsdagen är skadeläget för pojken fortfarande allvarligt och han vårdas på neurointensiven för livshotande skador på Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Polisen har än inte kunnat höra pojken. Det finns fortsatt ingen misstänkt.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS