Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Arkivbild.

Bröt sig in för att ha sex - avbröts av polishund

Polisen larmades till Kobbegården i Askim i Göteborg, där vittnen hade sett ett par bryta sig in en fastighet under natten till tisdagen. Polishunden avbröt en "intim situation".

Enligt polisen rörde det sig om en man och en kvinna som enligt vittnen hade brutit upp en dörr vid en fastighet i Askim. När polisen tog sig till platsen misstänker man att paret redan var inne i byggnaden. 

Polisen skriver på sin hemsida att det inte fanns någon annan väg ut ur byggnaden än den vägen som paret hade använt för att ta sig in. Dessutom hördes det att det fanns folk inne i lokalerna. 

En polishund skickades in i fastigheten, rutin vid olaga inbrott, och hittade omedelbart ett par som avbröts i en enligt polisen "intim" situation. 

– Det blev ett plötsligt uppvaknande för dem. Det verkar som om de hade lite bråttom och bröt sig in, säger polisens presstalesman Stefan Gustafsson.

Var de påverkade?

– Det vet jag inte, inte droger eller alkohol. Men nåt annat var de uppenbarligen påverkade av. 

Äventyret slutade med att båda förhördes av polisen då de hade gjort sig skyldiga till att olagligen ha tagit sig in i lokalerna. 

– Det handlar om olaga intrång, men det kanske snarare handlade om brist på lokaler. Det räckte att förhöra dem på plats. Nu har de väl en historia de kan berätta för många år framöver, säger Stefan Gustafsson. 

Polisen ville inte ge några närmare uppgifter om det ertappade paret. Händelsen utspelade sig i en vaktmästarlokal i en radhuslänga. 

Ingen behövde gripas.