En kvinna i Göteborg ville få tillbaka sitt körkort med hänvisning till smittorisken av coronaviruset. Arkivbild.
En kvinna i Göteborg ville få tillbaka sitt körkort med hänvisning till smittorisken av coronaviruset. Arkivbild. Bild: Jonas Ekströmer / TT

Coronaoro inte skäl att återfå körkort

ANNONS

Coronapandemin har skapat mycket oro i Sverige och världen. Men allt kan inte skyllas på coronaviruset, det fick en kvinna i Göteborg erfara, rapporterar Sveriges Radio P4 Göteborg.

Kvinnan hade fått sitt körkort indraget efter att i februari ha kört för fort och ville få tillbaka det direkt. Som skäl angav hon risken för att smittas av coronaviruset i kollektivtrafiken.

Men förvaltningsrätten i Göteborg säger nej, Transportstyrelsens beslut att körkortet ska vara indraget i två månader ska gälla.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS