Polisen fick in flera samtal om skottlossningen i Solberga i Stockholm under torsdagskvällen. Efter ungefär en timme hittades en skadad man, som senare avled. Arkivbild.
Polisen fick in flera samtal om skottlossningen i Solberga i Stockholm under torsdagskvällen. Efter ungefär en timme hittades en skadad man, som senare avled. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

En död efter skottlossning i Solberga

ANNONS

En man har avlidit efter torsdagskvällens skottlossning i Solberga i södra Stockholm, skriver Expressen. Ingen person är ännu gripen.

Larmet kom till polisen vid 22.20 på torsdagen. Polisen hittade en man skottskadad utomhus efter ungefär en timmes sökande.

Under fredagsmorgonen meddelade polisen att han avlidit. Enligt Aftonbladet rör det sig om en man i 30-årsåldern, och anhöriga är underrättade.

– Det utreds som förundersökning till mord, säger Fredrik Andersson, vakthavande befäl, till Expressen.

Polisen skriver även att resultatet av brottsplatsundersökningen nu ska analyseras och att man inventerar eventuella kameror som finns i området.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS