En person har gripits misstänkt för vårdslöshet i trafik efter en kortare biljakt. Arkivbild.
En person har gripits misstänkt för vårdslöshet i trafik efter en kortare biljakt. Arkivbild. Bild: Stina Stjernkvist/TT

En gripen efter biljakt i Stockholm

ANNONS

Polisen har gripit en person efter en biljakt i södra Stockholm på onsdagskvällen, skriver polisen på sin hemsida.

– Det började med att vi skulle kontrollera en bil och ett par personer och i samband med det stack den här bilen i väg i en faslig fart, säger Per Fahlström, presstalesperson vid Stockholmspolisen, till Expressen.

Föraren körde dock så vårdslöst att polisen avbröt jakten. Kort därefter påträffades fordonet övergivet en bit bort. Efter en tids sökning med flertal polispatruller, hundpatrull och polishelikopter hittades en man som gömt sig och som stämde överens med förarens signalement. Han greps och är nu misstänkt för grov vårdslöshet i trafik.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS