En punktering orsakade en frontalkrock mellan en lastbil och en personbil på riksväg 44 under lördagen. Arkivbild.
En punktering orsakade en frontalkrock mellan en lastbil och en personbil på riksväg 44 under lördagen. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

En till sjukhus efter långtradarkrock

ANNONS

En långtradare och en personbil frontalkrockade på den hårt trafikerade riksväg 44 vid Hullsjömotet i Trollhättan på lördagen. Larmet kom in 13:11 om att en lastbil hade fått punktering och kommit över mot mötande trafik.

– Det är totalstopp på vägen, säger Hans Lippens, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Personen i personbilen klämdes fast i samband med olyckan och fick åka ambulans till sjukhus.

– Läget är stabilt och sannolikt rör det sig inte om allvarliga skador, säger Niklas Claesson, kommunikationschef vid NU-sjukvården vid Västra Götalandsregionen.

Lastbilschauffören har klarat sig utan fysiska skador.

Enligt polisen skulle vägen vara avstängd en bra stund eftersom de två fordonen måste bärgas och vägen saneras av räddningstjänst.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS