Estelle och Oscar firade jul med polisen

Poliserna på Norrmalms polisstation fick ett oväntat besök på julaftonen från kronprinsessfamiljen. En till synes lycklig liten prins Oscar fick ratta en polisbuss tillsammans med sin familj.

ANNONS

På julaftonens eftermiddag fick poliserna på Norrmalms polisstation ett celebert besök, och det var inte tomten som kom. För när poliserna som skulle gå på eftermiddags- och kvällspasset denna högtidsdag, dök nämligen kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle, 7 år och prins Oscar, 3 år upp för ett besök.

På bilderna som Kungahuset lagt ut på Instagram – kan man se att prins Oscar, dagen till ära var klädd i poliströja och bar en keps med polisens emblem. Mamma Victoria var klädd i en klänning i julens färg, rött.

LÄS MER:Estelle och Oscar önskar glad lucia

Bjöd på pepparkakor

Den kungliga lilla familjen var på polisstationen för att önska de som skulle jobba sent denna afton en god jul, och för att tacka polismyndigheten för det arbete medarbetarna där utför under årets alla dagar och timmar.

ANNONS

Kronprinsessfamiljen fikade med poliserna, och prinsessan Estelle och prins Oscar bjöd dem på pepparkakor.

På en av bilderna från besöket ser man hela familjen sitta i en av polisens bussar. Mamma Victoria och prinsessan Estelle sitter bak, och pappa Daniel och prins Oscar tog plats i framsätet. Och det var den lille prinsen som fick ratta bussen, vilket han såg lycklig ut över att få göra.

LÄS MER:Äntligen är det sommarlov för kronprinsessbarnen

LÄS MER:Kungligt besök på Metallica

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS