Polisen genomförde en husrannsakan när misstankar om andra brott uppstod. Arkivbild.
Polisen genomförde en husrannsakan när misstankar om andra brott uppstod. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Fem gripna vid polisinsats – skott avlossades

ANNONS

Fem personer har gripits i samband med en polisinsats i Alby söder om Stockholm. Polisen genomförde en husrannsakan i en lägenhet när det uppstod misstankar om andra brott, skriver Expressen.

– Vilket leder till att andra personer som också befinner sig på plats grips, säger Daniel Wikdahl, polisens presstalesperson, till tidningen.

I samband med husrannsakan uppstod en situation där en polis avlossade ett varningsskott i nödvärn, men ingen skadades vid gripandet.

De fem gripna misstänks för olika brott. Personen som var inblandad i situationen där polisen avlossade varningsskott misstänks för försök till våld mot tjänsteman, skriver polisen på sin hemsida.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS