En 20-årig man döms till fängelse efter att ha misshandlat sin mor. Arkivbild.
En 20-årig man döms till fängelse efter att ha misshandlat sin mor. Arkivbild. Bild: Henrik Montgomery/TT

Krympte sonens kläder – mamma misshandlades

ANNONS

En 20-årig man från Eslöv har dömts till en månads fängelse efter att ha misshandlat sin mamma. Orsaken var att hon krympt hans kläder i tvätten, skriver Kvällsposten.

Sonen kom hem med en dyr tröja och ett par shorts som mamman lade i tvätten och sedan torktumlade. Men när sonen tog på sig de deformerade kläderna blev han rasande. Han sprang in i köket där mamman satt och misshandlade henne med slag mot ansikte, ben och armar och började sedan slå sönder saker i lägenheten.

Polisen kallades till hemmet och i rapporten konstaterade de både förödelsen i bostaden och att modern hade "synbara skador".

ANNONS

I förhör har sonen förklarat att han egentligen inte ville slå sin mamma.

– Det var bara en tröja och ett par shorts, men i stunden blev jag arg och sen sa jag förlåt, sade han enligt tidningen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS