En man åtals för mord. Rättegången inleds i mars i Blekinge tingsrätt. Arkivbild.
En man åtals för mord. Rättegången inleds i mars i Blekinge tingsrätt. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/ TT

Man åtalas för mord på sin fru

ANNONS

En man i 50-årsåldern åtalas för mord på en kvinna på en mindre ort utanför Karlskrona i juli förra året, uppger Åklagarmyndigheten i ett pressutskick.

Kvinnan hittades skadad och livlös i sitt hem den 11 juli, och hennes liv gick inte att rädda. Mannen, som var gift med kvinnan, har förnekat brott och hävdade att kvinnan skadat sig själv.

"Baserat på rättsläkares utlåtande, den tekniska bevisningen från brottsplatsen och förhörsuppgifter har jag uppfattningen att kvinnan har bragts om livet av den tilltalade mannen samt att det har funnits en möjlig motivbild för detta", säger kammaråklagare Malin Niklasson i ett pressutskick.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS