14-åringen hade varit försvunnen från ett familjehem i flera veckor innan han hittades död i ett skogsparti i Upplands-Bro. Arkivbild.
14-åringen hade varit försvunnen från ett familjehem i flera veckor innan han hittades död i ett skogsparti i Upplands-Bro. Arkivbild. Bild: Tim Aro/TT

Man anhållen för mord på 14-åring

ANNONS

En 25-årig man har anhållits misstänkt för mordet på den 14-åring som hittades död i Upplands-Bro i augusti, rapporterar Aftonbladet.

– Han är misstänkt på sannolika skäl, säger åklagare Hanna Cardell till tidningen.

Mannen anhölls i måndags och förhör ska hållas på onsdag. Han ska begäras häktad senast på torsdag.

Åtta personer är sedan tidigare misstänkta i ärendet, skriver Aftonbladet. Däremot är ingen av dem misstänkta för mord.

Den 14-årige pojken hade varit försvunnen från ett familjehem i flera veckor innan han hittades död i ett skogsparti i Upplands-Bro. Samtidigt försvann en annan 14-åring pojke som också senare hittades död, men i en annan del av Stockholms län.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS