En kvinna är häktad misstänkt för att ha knivskurit en 90-årig man. Arkivbild.
En kvinna är häktad misstänkt för att ha knivskurit en 90-årig man. Arkivbild. Bild: Claudio Bresciani / TT

Man död efter knivattack i helgen

ANNONS

En kvinna i 50-årsåldern häktades på torsdagen misstänkt på sannolika skäl för mordförsök på en 90-årig man, enligt P4 Skaraborg. Senare under dagen avled den 90-åriga mannen av sina skador.

– Kvinnan är fortsatt häktad misstänkt för försök till mord. Sedan får vi se efter obduktionen av kroppen om rubriceringen ändras, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst, till TT.

Händelsen skedde i kvinnans bostad i helgen när hon ska ha attackerat 90-åringen med kniv. Enligt åklagaren Mathias Johansson står kvinnan i nära relation till 90-åringen.

– Det finns inga andra misstänkta i fallet i dagsläget, men vi hör kontinuerligt personer som kan vara intressanta i utredningen, sade han till Falköpings Tidning inför häktningsförhandlingen.

ANNONS

Tidigare var även en man i 50-årsåldern anhållen eftersom han ska ha befunnit sig på platsen vid dådet, men han är nu försatt på fri fot.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS