En man i 50-årsåldern omkom i en trafikolycka i Medelpad. Arkivbild.
En man i 50-årsåldern omkom i en trafikolycka i Medelpad. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Man död i singelolycka utanför Ånge

ANNONS

En man i 50-årsåldern har omkommit i en singelolycka på väg 83 utanför Ånge. Ytterligare en man som färdades i bilen fördes till sjukhus, men han var vid medvetande när ambulans kom till olycksplatsen.

Olyckan inträffade omkring klockan 14.30 på fredagen, och räddningstjänst från både Ånge och Sundsvall deltog i arbetet. Det är ännu oklart hur olyckan gick till, men Trafikverket varnar på sin hemsida för packad snö på vägbanan på sträckan där olyckan skedde.

– Det var ingen som såg olyckan, utan inringaren såg en bil som låg på taket i diket. De stannade och vände för att det rykte från bilen, men det är ingen som sett när man kört av vägen, säger Lars Rydstedt, inre befäl på räddningstjänsten.

ANNONS

Rättad: I en tidigare version av texten angavs fel klockslag för när olyckan inträffade.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS