Ett storbråk bröt ut i en lägenhet i Mölndal på tisdagsmorgonen. Arkivbild.
Ett storbråk bröt ut i en lägenhet i Mölndal på tisdagsmorgonen. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Man död efter lägenhetsbråk i Mölndal

ANNONS

En man i 65-årsåldern har avlidit av sina skador efter ett storbråk i en lägenhet i Mölndal på tisdagsmorgonen. Ytterligare en person, en kvinna, skadades och fördes till sjukhus.

Ett tiotal personer ska ha befunnit sig i bostaden när polisen larmades vid 05.30-tiden. Även ambulanshelikopter kallades till platsen sedan en man hittats okontaktbar på golvet.

– Det är oerhört rörigt med språkförbistringar som gör att det är svårt att få bra koll för närvarande. Men två personer har uppenbara skador, sade polisens presstalesperson Stefan Gustavsson.

En man i 40-årsåldern som greps på platsen är nu misstänkt för mord samt mordförsök, skriver polisen på sin hemsida.

ANNONS

Den skadade kvinnan, som också greps initialt, är inte längre misstänkt.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS