Ett trähus i Ronneby brann i måndags ner till grunden. Nu häktas en 60-årig man misstänkt för grov mordbrand. Arkivbild.
Ett trähus i Ronneby brann i måndags ner till grunden. Nu häktas en 60-årig man misstänkt för grov mordbrand. Arkivbild. Bild: Pontus Lundahl/TT

Man häktas för grov mordbrand i Ronneby

ANNONS

En 60-årig man häktas misstänkt för grov mordbrand i Ronneby, rapporterar P4 Blekinge och SVT Nyheter Blekinge. Det var tidigt på måndagsmorgonen som det började brinna i ett trähus i staden. Fyra lägenheter och två restauranger totalförstördes.

Mannen är även misstänkt för grov skadegörelse. Några minuter innan den stora branden ska 60-åringen ha försökt sätta eld på en offentlig toalett i närheten, skriver Sydöstran.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS