Polisen vädjar om tips efter skottlossningen i Hjällbo på lördagskvällen. Arkivbild.
Polisen vädjar om tips efter skottlossningen i Hjällbo på lördagskvällen. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Man och kvinna besköts i bil i Hjällbo

ANNONS

Det var en man och en kvinna i 50-årsåldern som besköts på lördagskvällen i stadsdelen Hjällbo i Göteborg, uppger polisen på söndagen. Mannen och kvinnan klarade sig utan fysiska skador.

– Vi har hållit vidare förhör med vittnen och målsägande under dagen, säger polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr till TT.

Det var strax innan klockan 18 på lördagen som polisens larmades om en skottlossning vid en parkeringsplats. Flera vittnen ska ha sett ett antal personer skjuta mot minst en person och sedan lämnat platsen i en bil.

En förundersökning om mordförsök är inledd. Det är oklart om mannen och kvinnan haft någon koppling till gärningspersonerna.

ANNONS

– Utredningen får helt enkelt ta vid och så får vi skapa oss en bild om vad som har hänt, säger Fredrik Svedemyr.

Än så länge är ingen gripen.

– Är det någon som har iakttagit något från platsen får man gärna tipsa oss.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS