Polis vid avspärrning i området där en man hittades skottskadad i stadsdelen Rosengård på lördagskvällen.
Polis vid avspärrning i området där en man hittades skottskadad i stadsdelen Rosengård på lördagskvällen. Bild: Andreas Hillergren/TT

Man skottskadad i Malmö

ANNONS

En man har hittats skottskadad i stadsdelen Rosengård i Malmö.

– Flera personer larmade om att man hört smällar och trott att det var en skottlossning. När patrullen kommer till platsen hittas en skottskadad man, säger Jimmy Modin, presstalesperson vid polisen i region Syd.

Larmet kom in till polisen strax före klockan elva på lördagskvällen.

Ett område är avspärrat och den skottskadade mannen har förts till sjukhus med ambulans.

– Han ska vara vaken och talbar, säger Jimmy Modin.

Ingen är ännu gripen för det inträffade. Polisen har heller inte hunnit sätta någon rubricering på händelsen.

Larm om höga smällar kom in till polisen strax före klockan elva på lördagskvällen. Den skottskadade mannen har förts till sjukhus med ambulans.
Larm om höga smällar kom in till polisen strax före klockan elva på lördagskvällen. Den skottskadade mannen har förts till sjukhus med ambulans. Bild: Andreas Hillergren/TT
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS