Polisen utreder ett misstänkt grovt brott i Örebro. Arkivbild.
Polisen utreder ett misstänkt grovt brott i Örebro. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Misstänkt mord i Örebro

ANNONS

En person är död efter ett misstänkt mord i stadsdelen Varberga i Örebro.

Det var strax efter klockan 18 på fredagen som polisen fick larm om händelsen, då anmäld som en trafikolycka. På plats hittades en skadad person i anslutning till en bil, samtidigt som polisen nåddes av uppgifter om höga smällar i området.

– Vi får in larm om att en personbil har kraschat på något vis, och personen som ringer in om det har också hört smällar, säger polisens presstalesperson Gabriel Henning.

Vid 21-tiden meddelade polisen att den skadade personen var död. Polisen vill inte säga vilken typ av skador personen hade.

ANNONS

– Vi är fortfarande på plats och utreder det som har hänt, säger polisens presstalesperson Christina Hallin.

Man kan ännu inte bekräfta att skott har avlossats.

– Vi kommenterar inte det i det här skedet, säger Hallin.

Polisen genomför nu bland annat brottsplatsundersökningar, knackar dörr och pratar med vittnen. Det finns ingen misstänkt.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS