Den tekniska undersökningen pågick under fredagen. Arkivbild.
Den tekniska undersökningen pågick under fredagen. Arkivbild.

Misstänkt mord på två män i Sätra

Två män hittades döda i ett garage i Sätra – nu har polisen inlett en förundersökning om mord.

ANNONS
|

De två män som hittades döda i ett garage i Stockholmsförorten Sätra på torsdagskvällen har antagligen blivit mördade, uppger polisen. En förundersökning om mord har inletts, men ännu har ingen person gripits.

- Förundersökningen handläggs av polisen tills någon misstänkt person har gripits, då kopplas en åklagare in, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson hos polisen.

Han kan inte säga hur de två männen i 20-årsåldern har dött. Han kan inte heller uppge om personerna är kända av polisen, eller vad som kan ligga bakom deras död.

ANNONS

Anders Bryngelsson berättar att polisen har haft personer inne för förhör, men kan inte säga i vilken egenskap de hörts – som vittnen eller misstänkta.

- Utredningen är i ett initialt skede, vi kan inte gå ut med några detaljer. säger han.

Polisen fortsätter nu med den tekniska undersökningen som beräknas pågå under fredagseftermiddagen. Området runt platsen där männen hittades på torsdagskvällen är avspärrat.

Dessutom kommer polisen att ha trygghetsskapande åtgärder i Sätra under helgen, med bland annat ökad polisnärvaro, fältassistenter och ordningsvakter.

Anhöriga till de båda männen är underrättade.

TT

ANNONS