Långa köer ringlade genom Stockholm efter att en lastbil började brinna vid Norrtullstunneln under torsdagseftermiddagen. Arkivbild.
Långa köer ringlade genom Stockholm efter att en lastbil började brinna vid Norrtullstunneln under torsdagseftermiddagen. Arkivbild. Bild: Fredrik Sandberg/TT

Omfattande stopp i biltrafiken i Stockholm

ANNONS

En brand i en lastbil vid Norrtullstunneln orsakar under torsdagseftermiddagen långa köer i alla riktningar i Stockholmsområdet.

– Det står stilla på alla vägar som är berörda av Norra länken. Man stängde tunneln på grund av en lastbil som stod och rykte och några minuter senare var det en konstaterad brand där, säger Katarina Wolffram, presskommunkatör på Trafikverket.

Vid 13.30-tiden var branden släckt och räddningstjänsten började packa ihop på platsen.

– Vi har släckt av den och håller på att samla ihop, sen ska trafiken släppas på igen. Vad jag vet är det ingen skadad, säger Lena Hoffman, ledningsoperatör vid räddningstjänsten.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS