Polisen hade på onsdagskvällen inte hittat gärningsmännen. Arkivbild.
Polisen hade på onsdagskvällen inte hittat gärningsmännen. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Pojke knivskuren och rånad i Malmö

ANNONS

En tonåring blev knivskuren och rånad på sin jacka i centrala Malmö på onsdagskvällen. Två för honom okända personer kom fram till honom och ville ha jackan, har tonåringen berättat för polisen.

– Vi har fått uppgifter om att de här killarna har lämnat platsen på elsparkcyklar. Vi har sökt efter dem med hund, men inte gripit någon, säger polisens presstalesperson Evelina Olsson.

Pojken blev inte av med något förutom sin jacka, som var av dyrare modell. Han fick åka med ambulans till sjukhus men kunde tala med polisen innan han åkte iväg. Vid 23-tiden hade polisen avslutat sin insats på platsen.

ANNONS

– Vi ska se om det finns kända gärningspersoner som stämmer in på signalementet och ska hålla längre förhör med pojken, säger Evelina Olsson.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS