Fyra personer har gripits misstänkta för grovt vapenbrott. Arkivbild.
Fyra personer har gripits misstänkta för grovt vapenbrott. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Smällar utanför Eskilstuna – fyra gripna

ANNONS

Polisen larmades på tisdagen till en ort utanför Eskilstuna, efter larm om höga smällar. Vid insatsen greps en kvinna i 45-årsåldern samt tre män i 30- till 50-årsåldern, misstänka för grovt vapenbrott.

– Vi åkte dit med en rejäl resurs, eftersom vi inte visste vad som väntade oss. Väl på plats hittade vi ingen skadad person, och inledningsvis har det varit svårt att reda ut vad som inträffat, säger Johnny Gustavsson, presstalesperson vid polisen.

– Det jag kan säga är att vi gripit fyra personer och gjort husrannsakningar på platser som personerna har anknytning till.

Polisen misstänker i nuläget inte att händelsen är kopplad till gängkriminalitet.

ANNONS

– Så vitt jag vet har vi inte konstaterat att det rör sig om en skarp skottlossning, men vi håller på att utreda det hela, säger Johnny Gustavsson.

Larmet kom in till polisen klockan 10.28 på tisdagen.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS