Torsk på torsk – tre goda husmansklassiker
Vi går på djupet med torsken och benar ut allt det goda man kan laga. Ugnsbakar ryggen, halstrar kinderna, sjuder och smörsteker rommen. Och fyller tallriken med olika såser och tillbehör. Kalla det husmansklassiker eller västkustmat – på en storslagen råvara.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
1 månad för 19 kr!
Du får full tillgång till allt innehåll på ttela.se.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Kommentera
Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.