Tre personer har häktats misstänkta för inblandning i ett mord. Arkivbild.
Tre personer har häktats misstänkta för inblandning i ett mord. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Tre häktade för knivmord i Göteborg

ANNONS

Tre män har häktats misstänkta för inblandning i ett mord på Hisingen i Göteborg förra veckan, rapporterar Göteborgs-Posten.

En man i 20-årsåldern blev under natten mot lördagen knivhuggen i en lägenhet, och dog kort därefter av sina skador.

Fyra personer greps på lördagen, och tre av dem – samtliga män i 20-årsåldern – har nu häktats. En av männen misstänks för mord och de andra två misstänks för medhjälp till mord.

Den fjärde personen, en kvinna, har släppts och avskrivits från utredningen.

Polisen bedömer att den mordmisstänkte mannen tidigare rört sig i "kända kriminella miljöer". Samtliga häktade män nekar till brott.

ANNONS

– Det är inte så att alla i det här ärendet tiger i förhör. Det har kommit berättelser från de inblandade gällande händelseförloppet, som vi just nu bearbetar, säger åklagare Maria Thorell till tidningen.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS