Tre recept för att ta vara på björnbären
Mörka, blåsvarta och glänsande bär redo att plockas från slingrande buskar. Passa på att ta hand om de friskt syrliga björnbären och avnjut som krämig glass, kryddig marmelad och på surdegsbröd med fetaostkräm.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
1 månad för 19 kr.
Därefter 50% rabatt i 3 månader.
Visa allt som ingår
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Kommentera
Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.