Det var bråkigt i natt i samband med en hemmafest i Malmöstadsdelen Seved. Arkivbild.
Det var bråkigt i natt i samband med en hemmafest i Malmöstadsdelen Seved. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Tre skadade på hemmafest i Malmö

ANNONS

En hemmafest i stadsdelen Seved i Malmö urartade under natten mot lördag, och polis fick kallas till platsen.

– Vi fick larm om att bråk hade uppstått vid 04.30-tiden, och en patrull åkte till adressen. En man i 30-årsåldern greps och en kvinna i 20-årsåldern fick åka med ambulans till sjukhus för kontroll, säger polisens presstalesperson Evelina Olsson.

Två andra personer, en man i 25-årsåldern och en flicka i övre tonåren, har också skadats i samband med bråket, men deras skador bedömdes inte kräva sjukhusvård.

Den gripne misstänktes först för ett fall av försök till mord och två fall av misshandel, men rubriceringen ändrades sedan i det första fallet till grov misshandel.

ANNONS

Enligt polisen har ett tillhygge använts, men de vill inte inte gå närmare in på vilket. Ärendet har lämnats över till åklagare.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS