Den mördade mannen hittades utomhus med knivskador. Brottet ska ha begåtts på en altan, enligt polisen. Arkivbild.
Den mördade mannen hittades utomhus med knivskador. Brottet ska ha begåtts på en altan, enligt polisen. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Två män anhållna för mord i Färgelanda

Två män har anhållits misstänkta för ett mord som inträffade i fredags i en liten ort i Färgelanda kommun i Dalsland, uppger polisen.

ANNONS
|

En man i 50-årsåldern anträffades livlös utomhus med knivskador. I det här skedet har polisen inga uppgifter om motivet.

– Vi vet bara att de här tre männen har varit på samma altan. Och vi har konstaterat att det är själva brottsplatsen. Männen känner varandra men har ingen relation till varandra. Sedan händer det något som gör att 50-åringen blir misshandlad och knivhuggen till döds, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson på polisen.

– Sedan har mannen hamnat på en gräsmatta inte så långt ifrån den här altanen.

En av de misstänkta männen kunde gripas redan på fredagskvällen och på lördagen tillkom ytterligare en misstänkt. Båda männen, i 40- respektive 60-årsåldern, är nu anhållna av åklagare.

ANNONS

Avspärrningarna vid platsen är hävda, men polisen knackar dörr i området för att samla information om händelsen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS