Polisens kriminaltekniker undersöker ett avspärrat område efter fredagskvällens skottlossning i Landskrona.
Polisens kriminaltekniker undersöker ett avspärrat område efter fredagskvällens skottlossning i Landskrona. Bild: Johan Nilsson/TT

Ung man allvarligt skadad i skottlossning

ANNONS

En man i 20-årsåldern har skjutits i Landskrona. Mannen, som tog sig på egen hand till sjukhus, är allvarligt skadad, enligt Region Skåne.

– Vi har en patrull på sjukhus som pratar med honom om omständigheterna vid händelsen, säger polisens presstalesperson Evelina Olsson.

Strax efter klockan åtta på fredagskvällen kom larm om höga smällar vid ett garage i området kring Östergatan. Polisen ryckte ut och fann spår efter skottlossning, men ingen skadad person.

Platsen spärrades av för teknisk undersökning.

– Vi har ingen frihetsberövad, ingen misstänkt, och vi är fortfarande kvar ute på platsen och jobbar. Patrullerna jobbar med person- och fordonskontroller i området, säger Evelina Olsson.

ANNONS
Den skjutne mannen kom in till sjukhus på egen hand.
Den skjutne mannen kom in till sjukhus på egen hand. Bild: Johan Nilsson/TT
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS