Gottsunda är en av de förorter som polisen kategoriserar som utsatt område och där kommunen har problem med social oro, fattigdom och gäng. Arkivbild.
Gottsunda är en av de förorter som polisen kategoriserar som utsatt område och där kommunen har problem med social oro, fattigdom och gäng. Arkivbild. Bild: Fredrik Sandberg/TT

Vändning i mordutredning – fjärde man gripen

ANNONS

Polisen har gripit en man misstänkt för medhjälp till ett mord i stadsdelen Gottsunda i Uppsala, rapporterar lokala medier.

Tre andra personer som greps kort efter mordet har släppts.

Det var i onsdags kväll som en man i 25-årsåldern knivhöggs till döds nära ett bostadshus nära Gottsunda centrum. Tre män greps och anhölls senare misstänkta för inblandning i mordet. En dag efter gripandet försvagades misstankarna mot männen och de har därför släppts, säger åklagaren till Upsala Nya Tidning.

Nu har en fjärde man gripits och anhållits misstänkt för medhjälp till mord, rapporterar SVT Uppsala. Åklagaren säger inte vad som lett fram till det nya gripandet eller om det finns någon relation mellan den anhållne och offret eller med de tre personer som släppts.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS